Wandel­coaching

Ben je graag in beweging en houd je van afwisseling? Dan is wandelcoaching echt iets voor jou. Tijdens een of meer wandelingen in het Linschoterbos gaan we aan de slag met de thema’s die jou bezighouden.

Twee opties wandelcoaching

1. Eén coachwandeling
Tijdens een wandeling van circa 2-2,5 uur bespreken we het thema dat jou bezighoudt. Je denkt na over een aantal vragen. Je komt tot nieuwe inzichten. En, als je wilt, kun je ook tips of adviezen krijgen.

Vrijblijvende kennismaking

Wil je weten of het hybride coachtraject iets voor je is? Kom naar Linschoten voor een gratis, vrijblijvend kennismakings­­­­gesprek! We gaan in op je coachvraag en je verwachtingen. Ook vertel ik je over de verschillende methodieken en werkvormen die ik gebruik. En, niet onbelangrijk, we leren elkaar kennen.  

Als de methodiek die ik gebruik jou aanspreekt en je ervaart bij het kennismakingsgesprek een klik, dan gaan we samen een coachtraject in. Het traject wordt volledig afgestemd op wie jij bent en wat je wilt bereiken. Tijdens de coaching vormt jouw coachdoel het belangrijkste gespreksonderwerp, maar ook je identiteit, zelfsturing en betekenisgeving worden meegenomen in de coaching, omdat die een belangrijke rol spelen in het bereiken van je doel. Een coachtraject bestaat meestal uit zeven tot negen sessies van 1,5 uur.

Tarief

Het tarief is op aanvraag. Ik vertel je er graag meer over tijdens het kenismakings­­gesprek. We kunnen dan ook bespreken of je (eventuele) werkgever mee kan en wil betalen vanuit een opleidingsbudget.

Wandelcoaching | Mariska
Ik heb een mooi gesprek gehad met Marleen in het Linschoterbos. Al wandelend bespraken we de thema’s die mij bezighielden. Tijdens de wandeling bleven we regelmatig stilstaan bij dingen die we tegenkwamen; een boom, een uitzicht, water, beplanting. Het gaf steeds een aanknopingspunt voor het gesprek en zorgde ervoor dat ik over bepaalde zaken vanuit een ander perspectief ging nadenken. Op een fijne manier zorgde Marleen ervoor dat ik dieper nadacht en zelf tot bepaalde antwoorden en inzichten kwam. De beelden waar we tijdens de wandeling bij bleven stilstaan, helpen me om de dingen goed te herinneren en vast te houden.’

Neem contact op!

Meer weten over welke vorm van wandelcoaching bij jou past? Ik beantwoord je vragen graag. Bel, mail of app me. Welkom in Linschoten en natuurlijk in het Linschoterbos!

Blog op WordPress.com.