voor werkgevers

Uw medewerker wil zich graag verder ontwikkelen. Of hij of zij loopt tegen zichzelf of collega’s aan. Misschien is uw medewerker op zoek naar een nieuwe baan binnen of buiten uw organisatie. Of hij of zij ervaart te veel stress. Een coachtraject kan dan dé oplossing zijn.

Thema’s

Graag versterk ik uw medewerker op een of meer van de volgende gebieden:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Loopbaanontwikkeling
  • Balans in werk en leven
  • Effectiviteit
  • Zelfsturing, regie of timemanagement
  • Omgaan met stress of burn-out
  • Betekenisgeving
  • En meer

Werkwijze

Uw medewerker is van harte welkom in Linschoten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als de methodiek hem of haar aanspreekt en er is een klik, start het coachtraject. Dit traject wordt volledig afgestemd op de vragen en behoeften van de medewerker. We formuleren samen een realistisch coachdoel en maken een plan van aanpak. Een coachtraject bestaat meestal uit zeven tot negen gesprekken van 1,5 uur. De inhoud van de gesprekken is vertrouwelijk.

Offerte

Na de intake ontvangt u een offerte met daarin een indicatie van het benodigd aantal coachsessies en een totaalprijs. Na uw akkoord gaat het coachtraject van start.

Over mij

Sinds 2011 ben ik ontwikkelingsgericht coach. Door middel van coaching versterk ik mensen en organisaties. Ik heb een post-hbo coaching gevolgd en daarnaast verschillende andere coachopleidingen op het gebied van contextuele psychologie, transactionele analyse en stress- en burn-out coaching. Ook werk(te) ik in diverse functies op het gebied van management, coaching en communicatie in het bedrijfsleven en de non-profitsector. Ik ben in het bezit van het StiR-keurmerk voor professioneel begeleiden. Woorden die mij typeren zijn: professioneel, strategisch, verbindend en bevlogen. Wilt u meer weten? Ik kom graag vrijblijvend bij u langs. 

Opdrachtgevers

Neem contact op!

Wilt u meer weten over wat ik voor uw organisatie of medewerker kan betekenen? Ik beantwoord uw vragen graag via de mail, telefoon of tijdens een vrijblijvend gesprek bij u op kantoor.

Blog op WordPress.com.