stress- en burn-out coaching

Heb jij het idee dat je van alles en nog wat moet? Voel je je snel moe, misschien zelfs uitgeput? Ben je onrustig? Overweeg dan stress- en burn-out coaching.

Vrijblijvende kennismaking

Je bent van harte welkom voor een gratis, vrijblijvend gesprek in Linschoten! We gaan dan uitgebreid in op je coachvraag en je verwachtingen. Ook vertel ik je graag meer over de verschillende methodieken en werkvormen die ik gebruik tijdens de stress- en burn-out coaching. En, niet onbelangrijk, we leren elkaar kennen.  

Aanpak stress- en burn-out coaching

Als de methodiek die ik gebruik jou aanspreekt en je ervaart bij het kennismakingsgesprek een klik, dan gaan we samen een coachtraject in. Tijdens het eerste en tweede gesprek formuleren we je coachdoel en maken we een plan van aanpak. Het traject wordt volledig afgestemd op wie jij bent en wat je nodig hebt. Tijdens de coaching vormt jouw coachdoel het belangrijkste gespreks­­onderwerp, maar ook je identiteit, zelfsturing en betekenisgeving worden meegenomen in het traject, omdat die een belangrijke rol spelen in het bereiken van je doel.

Aantal coachsessies

Het aantal coachsessies is afhankelijk van jouw situatie. Heb je alleen last van stress, dan zijn vijf gesprekken misschien al genoeg. Is er sprake van overspannenheid of een burn-out, dan ligt het aantal gesprekken al gauw tussen de acht en vijftien. De gesprekken duren 1-1,5 uur, afhankelijk van je belastbaarheid.  In het begin vinden de sessies ongeveer elke week plaats. Daarna worden de gesprekken minder vaak ingepland, zodat je voldoende tijd hebt om reflectieverslagen en opdrachten te maken en minder gezonde patronen te veranderen.  

Onderwerpen

Welke onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens stress- en burn-out coaching?

  • Analyse van stressklachten en stressbronnen
  • Herstel van energie, veerkracht en vitaliteit
  • Omgaan met stress en emoties
  • Versterken van je kwaliteiten
  • Hervinden van jezelf
  • Match met sociale omgeving en werk
  • Terugvalpreventie, eventueel re-integratie en follow-up

Samen stemmen we af wat jij nodig hebt tijdens het coachtraject.

Tarief

Het tarief is op aanvraag. Ik vertel je er graag meer over tijdens het kennismakings­­­­­­­­­­gesprek. We kunnen dan ook bespreken of je (eventuele) werkgever mee kan en wil betalen.

Neem contact op!

Wil je meer weten over wat stress- en burn-out coaching voor jou kan betekenen? Ik beantwoord je vragen graag via de mail, telefoon of (liever nog!) tijdens een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek. Welkom!

Blog op WordPress.com.