Over Marleen

Leuk dat je meer wilt weten over mij! Ik beantwoord hieronder graag een aantal vragen.

Wie ben ik?

Ik ben Marleen van der Hoeven, getrouwd met Dennis en we hebben drie kinderen. Ik woon (volgens de ANWB ūüėä) in een van de mooiste dorpjes van Nederland. Ik heb de afgelopen jaren gewerkt in diverse communicatie-, advies- en management¬≠functies, zowel in het bedrijfsleven als in de non-profitsector. Ik studeerde marketing (heao), management & organisatie (universiteit Utrecht) en coaching (post-hbo). Een mooie combinatie van werk en studie, waarvan ook mijn klanten de vruchten plukken. Ik houd van zeilen, (berg)wandelen, lezen en mensen ontmoeten.

Wat doe ik?

Wat drijft mij?

Wat mij ten diepste drijft, is het verlangen om personen en organisaties duurzaam te versterken. Ik coach vanuit een christelijke levensvisie en een citaat dat mij inspireert is: ‚ÄėIt is a safe thing to trust Him (God) to fulfill the desires which He creates‚Äô (Amy Carmichael). Daar sluit ik graag bij aan door middel van coaching en communicatie.

Wat kun je van mij verwachten?

Enthousiasme! Ik versterk jou of je organisatie met veel plezier, creativiteit en inzet. Dat doe ik professioneel en gestructureerd. Ik sluit aan bij waar jij op dat moment bent. Daarom vind ik goed luisteren en doorvragen ook zo belangrijk. Ook verbinding en ontwikkeling zijn belangrijke waarden voor mij in mijn leven en werk.

Foto van coach en communicatieprofessional Marleen van der HoevenOver het logo
Het logo bestaat uit twee C’s. De donkergrijze C van Coaching en de blauwgroene C van Communicatie. Samen vormen zij een tekstwolkje, omdat alles binnen beide vakgebieden nu eenmaal om taal en verhalen gaat.

In het hart van het tekstwolkje vind je de kern: de rode stip. In coaching en communicatie gaat het volgens mij om het bereiken van en aansluiten op die kern: jouw kern of de kern van jouw organisatie. En waarom die kern rood is? Omdat rood staat voor liefde, passie en verbinding. Belangrijke waarden in mijn werk. En laat rood nou ook nog eens mijn favoriete kleur zijn‚Ķ 

Neem contact op!

Zijn nog niet al je vragen over mij beantwoord? Of ben je inmiddels benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail mij voor een gratis kennismakings­gesprek!

Blog op WordPress.com.