Loopbaan­coaching

Wil je ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt? Wil je je kwaliteiten meer inzetten, je werk weer met plezier doen of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Kies voor loopbaancoaching.

Vrijblijvende kennismaking

Je bent van harte welkom voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek in Linschoten! Het idee hierachter is dat we elkaar leren kennen. En natuurlijk gaan we ook uitgebreid in op jouw coachvraag en je verwachtingen. Ook vertel ik je graag meer over de verschillende methodieken en creatieve werkvormen die ik gebruik tijdens de loopbaancoaching.

Traject loopbaancoaching

Als de methodieken die ik gebruik jou aanspreken en je ervaart bij het kennismakingsgesprek een klik, dan gaan we samen een coachtraject in. Tijdens het eerste en tweede gesprek formuleren we je coachdoel en maken we een plan van aanpak. Het traject wordt volledig afgestemd op wie jij bent en wat je wilt bereiken.

Tijdens de coaching vormt jouw coachdoel het belangrijkste gespreksonderwerp, maar ook je identiteit (wie ben je, wat kun je en wat wil je?) en betekenisgeving (wat vind je waardevol in werk, hoe wil je van betekenis zijn?) worden meegenomen in het traject. Beide spelen namelijk een belangrijke rol bij het ontdekken van de beste werkplek voor jou.

Een loopbaancoachtraject bestaat meestal uit zeven tot negen sessies van 1,5 uur. In het begin vinden de sessies ongeveer om de twee weken plaats. Daarna worden de gesprekken om de drie tot vier weken ingepland, zodat je voldoende tijd hebt om reflectieverslagen en opdrachten te maken

Net wat extra

Omdat ik niet alleen coach maar ook communicatieadviseur ben, kan ik je desgewenst ook helpen bij het schrijven van aansprekende sollicitatiebrieven en het maken van een sterk cv en LinkedIn-profiel. Ook een sollicitatietraining behoort tot de mogelijkheden.

Tarief

Het tarief is op aanvraag. Ik vertel je er graag meer over tijdens het kennismakings­­­­gesprek. We kunnen dan ook bespreken of je (eventuele) werkgever mee kan en wil betalen vanuit een opleidingsbudget.

Loopbaancoaching | Hester
Marleen is een fijne loopbaancoach. Ze legde in haar coaching vooral de nadruk op de inhoud: wat vind je belangrijk in je werk, bij wat voor organisatie wil je werken en hoe herken je je waarden en drijfveren terug in een nieuwe baan? Daarnaast gaf ze ondersteuning in praktische zaken, zoals mijn LinkedIn-profiel en ze gaf mij tips en feedback bij het opstellen van mijn cv en sollicitatie­­­­brieven. Ik vond het prettig dat Marleen duidelijk een visie heeft op wat ze doet. Ze is gestructureerd in haar aanpak en dat helpt goed in je zoektocht naar nieuw werk.’ 

Loopbaancoaching | Femke
‘Op mijn werk zat ik niet op mijn plek en daardoor ook niet goed in mijn vel. Zelf zag ik door de bomen het bos niet meer. Door middel van een duidelijk coachtraject bij Marleen kreeg ik helder voor ogen wat het probleem was, waar ik naartoe wilde en hoe ik daar zou kunnen komen. We zijn samen tot de kern gekomen. Ik heb nu helder wat mijn talenten zijn, wat een passende werkplek is en die heb ik inmiddels ook gevonden. Marleen is vriendelijk, rustig, zonder oordeel, gezellig en bereid om net even een stapje verder te gaan. Ik raad haar van harte aan!’

Neem contact op!

Wil je meer weten over wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen? Ik beantwoord je vragen graag via de mail, telefoon of (liever nog!) tijdens een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek. Welkom!

Blog op WordPress.com.