Life coaching

Als je meer balans wilt krijgen tussen werk en privé, goede keuzes wilt leren maken, jezelf verder wilt ontwikkelen of aan (zelf)vertrouwen wilt werken, dan is life coaching echt iets voor jou.

Vrijblijvende kennismaking

Je bent van harte welkom voor een gratis, vrijblijvend gesprek in Linschoten! Het idee hierachter is dat we elkaar leren kennen. Natuurlijk gaan we ook uitgebreid in op jouw coachvraag en je verwachtingen. Ook vertel ik je graag meer over de verschillende methodieken en creatieve werkvormen die ik gebruik tijdens de life coaching.

Traject life coaching

Als de methodieken die ik gebruik jou aanspreken en je ervaart bij het kennismakingsgesprek een klik, dan gaan we samen een coachtraject in. Tijdens het eerste en tweede gesprek formuleren we je coachdoel en maken we een plan van aanpak. Het traject wordt volledig afgestemd op wie jij bent en wat je wilt bereiken. Tijdens de coaching vormt jouw coachdoel het belangrijkste gespreks­­onderwerp, maar ook je identiteit, zelfsturing en betekenisgeving worden meegenomen in het traject, omdat die een belangrijke rol spelen in het bereiken van je doel.

Een coachtraject bestaat meestal uit zeven tot negen sessies van 1,5 uur. In het begin vinden de sessies ongeveer om de twee weken plaats. Daarna worden de gesprekken om de drie tot vier weken ingepland, zodat je voldoende tijd hebt om reflectieverslagen en opdrachten te maken en denk- of gedragspatronen te veranderen.

Tarief

Het tarief is op aanvraag. Ik vertel je er graag meer over tijdens het kennismakings­­­­gesprek. We kunnen dan ook bespreken of je (eventuele) werkgever mee kan en wil betalen vanuit een opleidingsbudget.

Life coaching | Gerliene
‘Tijdens het coachtraject bij Marleen kreeg ik steeds meer zicht op wie ik ben; wat mijn sterke kanten, valkuilen, waarden en overtuigingen zijn. Ook wat ik wil, zowel in werk als privé, werd helder. Ik heb Marleen als een heel prettige, professionele coach ervaren. Ze structureert, geeft ruimte, sluit aan en heeft een fijn gevoel voor humor. Ze is helder in haar communicatie en biedt een rijke schat aan doeltreffende opdrachten. Dit coachtraject is op veel gebieden zeer verrijkend voor mij geweest. Ik wens iedereen zo’n rijke periode toe!’

Life coaching | Stefan
‘Ik heb een coachtraject gevolgd bij Marleen, omdat ik worstelde met mijn zelfvertrouwen. Al vanaf het eerste gesprek voelde ik me bij haar op mijn gemak en dat is het hele traject zo gebleven. Marleen is een persoon die rustig en weloverwogen met je aan de slag gaat. Ze weet je op het juiste moment te prikkelen of juist de ruimte te geven. Ze weet tot de kern te komen, waardoor ik niet alleen meer zelfvertrouwen kreeg, maar ook een aantal andere valkuilen wist te verbeteren. Van harte aanbevolen!’

Neem conact op met coach Marleen van der Hoeven

Neem contact op!

Wil je meer weten over wat life coaching voor jou kan betekenen? Ik beantwoord je vragen graag via de mail, telefoon of (liever nog!) tijdens een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. Welkom!

Blog op WordPress.com.