communicatie

Wil jij graag (tijdelijke) ondersteuning bij de communicatie van jouw organisatie? Bekijk de mogelijkheden.

Communicatie­advies

Wil je strategischer aan de slag gaan met communicatie in je organisatie? Heb je behoefte aan een sterk geformuleerde missie, visie en kernwaarden? Of wil je het verhaal van je organisatie (corporate story) goed op papier krijgen en kunnen communiceren? Misschien heb je een goede communicatie­­­­­s­­trategie of communicatieplanning nodig? Ik denk en schrijf graag mee!

Tekstschrijven

Wil jij teksten die raken, die je doelgroep in beweging zetten? Mooie, aansprekende teksten voor een brochure, magazine, jaarverslag, website, nieuwsbrief of social media? Ik neem je het schrijven hiervan met veel plezier uit handen. Misschien schrijf je je teksten liever zelf en ben je alleen maar op zoek naar een goede eindredacteur? Ik kijk er nu al naar uit om je teksten te versterken!

Coaching

Heb jij een communicatie­medewerker of -team in dienst waarvan je denkt: volgens mij kunnen zij zich nog meer ontwikkelen? Neem contact op om samen te kijken hoe ik jouw communicatie­medewerker(s) kan versterken. De combinatie van mijn jarenlange communicatie-ervaring en mijn coachvaardigheden leveren in de praktijk een bijzondere en mooie meerwaarde op voor mijn klanten.

Interim communicatie

Heeft jouw organisatie tijdelijk behoefte aan versterking? Bijvoorbeeld doordat een van jullie communicatie­medewerkers verlof opneemt of ziek is? Of misschien gaan jullie aan de slag met een groot, nieuw communicatie­project, waarbij je wel wat extra hulp kunt gebruiken? Ik kom je organisatie graag tijdelijk versterken, zodat jullie ongehinderd door kunnen werken aan jullie betekenisvolle missie!

Een greep uit mijn (eerdere) opdrachtgevers

Maarten Kommers (oud-directeur OMF)
‘Marleen heeft een communicatie­strategie en communicatie­middelen voor ons nieuwe event ontwikkeld. Onder grote tijdsdruk is zij erin geslaagd ons team te inspireren en te prikkelen en een geslaagde communicatie­strategie te implementeren. Marleen combineert een warme en betrokken persoonlijk­heid met een professionele houding en actuele kennis. Haar coachervaring zorgt ervoor dat zij het beste in medewerkers naar boven haalt en hun tools geeft om zelf vervolgstappen te zetten.

Esther Nieuwenhuizen-Smits (Novire)
‘Het was plezierig samenwerken met Marleen. Ze bood het MT houvast bij het opstellen/herijken van onze visie, missie, waarden en corporate story. Ook trof ze met ons de voorbereidingen voor een nieuwe website en huisstijl. Ik beveel haar graag aan. Ze biedt structuur en spreekt vanuit ervaring en kennis van PR en marketing. Ook bewaakt ze scherp welk doel haar opdracht moet dienen. En last but not least, ze is een fijn en gedreven mens met een grote betrokkenheid bij wat ze doet en voor wie ze iets doet.’

Neem contact op!

Wil je meer weten over wat ik voor je organisatie kan betekenen? Ik beantwoord je vragen graag via de mail, telefoon of (liever nog!) tijdens een vrijblijvend kennismakings­­gesprek bij jou op kantoor of bij mij in Linschoten. Graag tot ziens!

Blog op WordPress.com.